top of page

Amore van de waaienburghoeve

Amore BLACK met logo.jpeg

dekgeld = 300€

Amore is geboren op 29/03/2007

hij meet 1,50 m

hij heeft een 1.A - premie

hij is goedgekeurd voor het leven in België, Nederland  en HPT ( Oostenrijk )

en goedgekeurd voor het leven in Frankrijk ( + leistungsprüfung in Frankrijk )

 

Nationaal reservekampioen van België 2017

 

Amore mag zich wel de topper van de stal noemen. Zijn prestaties op keuringen en sportwedstrijden zijn uitmuntend. Meerdere Belgische kampioens tittels staan op zijn naam, deze zeer harmonische en elegante hengst straalt niet alleen kracht maar ook souplesse uit. Zeker als hij zichzelf dansend door de bak laat zien aan het publiek.

Hieraan is niet te zien dat hij reeds 16 jaar oud is. Met zijn uitmuntende uitgestrekte draf kan hij jong en oud tot verbazing  brengen.

Samen met zijn gouden vacht en top karakter , zowel in de hand als onder het zadel,

Maakt dit van hem de ideale Haflinger hengst.

 

SPORT:

Amore is het voorbeeld van een perfect sportpaard. hij loopt in België de zwaarste dressuurproef en  springt 1M – 1M20 in parcour. Ook in het buiteland gaat hij met prijzen lopen.

Al voor 4 jaar op rij is hij is Belgisch kampioen in het springen 1 meter geworden.

In 2021 is hij tevens Belgisch kampioen in de klasse M Dressuur geworden. Dat was sinds het oprichten van de Belgische competitie nog nooit gebeurt dat de zwaarste klasse springen en dressuur door dezelfde combinatie gewonnen word.

In de zomer van 2021 namen wij voor de tweede maal deel aan het EK in Oostenrijk in de klasse springen en dressuur. Hier eindigde we in de voorronde van het springen op een prachtige 19 plaats na een foutloos parcour.

stamboom amore zwart.png
bottom of page